CD – sød musik for gravide

Graviditet glæde og forventning hører sammen og skaber de bedste betingelser for såvel moder som barn.

Jeg har sammen med komponist Carsten Jul produceret denne CD med det formål at skabe god kontakt imellem dig og din baby, at opbygge din tillid til, at din krop er i stand til at bringe dit barn til verden på tryg og naturlig måde.

CD’en består af 3 spor:

  1. Skaber kontakt til din krop og til din baby
  2. Øger tilliden til, at din krop klarer graviditet og fødsel som noget helt naturligt (eliminerer frygt).
  3. Vejrtrækningsøvelse som får kroppen til at slappe af.

UDTALELSER fra pressen:

Vores Børn: ”ca. 40 min. Kvalificeret afslapning – sandt at sige lykkedes det ikke vor gravide testperson at gennemlytte samtlige minutter – dertil var afspændings-elementet for effektivt”.

AlT for Damerne: ”lad dig endelig ikke skræmme af den lidt messende introduktion, for resten er guf” (Maiken Christensen).

Nyt Aspekt:”jeg har lagt øre til mange visualiseringsøvelser. Denne er absolut en af de mest vellykkede”. Eva Greger Sørensen

Annemette Derry mor til 3: ”Jeg har med stor succes brugt CD’en til at skabe balance imellem min krop og mit sind. Jeg har klaret fødsel uden smertestillende midler og har bevaret roen under hele forløbet.

Hanne Brasinski mor til 2 ”Min første fødsel i 1999 var smertefuld og lang. Jeg var bange for fødslen, så da jeg blev gravid igen besluttede jeg mig for, at jeg denne gang ville gøre det til en god oplevelse. CD’en hjalp mig til at slappe af under graviditeten, og min indgangsvinkel til fødselen blev mere og mere positiv for hver gang jeg hørte CD’en.

Til sidst var jeg sikker på, at jeg ville få en god fødselsoplevelse, og mærkede jeg antydning af frygt satte jeg CD’en på, som hurtigt vendte mine tanker. Fødslen varede 11 timer, men jeg var hele vejen i stand til at slappe af og bevare roen. Efter kun 3 min.s presseveer kom min datter til verden. En perfekt fødselsoplevelse, som jeg i høj grad tilskriver CD’en.

Køb CD’en for 100 kr. plus forsendelsesomkostninger. CD'en kan bestilles på info@hannelund.dk 

OBS: jeg laver også kurser og foredrag for nybagte mødre, se under ”Inspirerende emner – personlig udvikling”