Flyskræk

LIDER DU AF FLYSKRÆK?

Flyskræk kan være mange forskellige ting, og derfor kan jeg ikke love at den – som andre fobier – kureres på 1 enkelt behandling.

Det kan f.eks. dreje sig om skræmmebilleder, eller skræmmende tanker om: hvad der mon kunne ske, eller skræmmende lyde, eller tanken om at være spærret inde i et snævert rum (klaustrofobi) der fremprovokerer angsten. I disse tilfælde virker NLP hurtigt og effektivt og ofte på 1 behandling.

Drejer det sig derimod mere om eksistentiel angst, angst for at dø, skal der flere behandlinger til (5-6 behandlinger).

Mennesker der lever i uoverensstemmelse med deres egne værdier og på andres præmisser rammes let af den form for frygt/angst, som så bliver helt tydeligt, når man skal ud ”i det store rum”.

Under alle omstændigheder giver det et bedre liv at få styr på sin angst.

PATIENTUDTALELSER:

"Jeg var et nervevrag når vi skulle ud at flyve, så jeg prøvede at finde på alle mulige andre måder at rejse på. Efterhånden var min kærestes tålmodighed brugt op, så jeg besluttede mig for at konsultere Hanne, som hurtigt fandt ud af, at det simpelt hen havde noget med flyets lyde at gøre. Skrækken sad så at sige i mine ører. Da vi fik arbejdet med disse ”skræmmelyde” forsvandt min flyskræk."
Anne 45

"Jeg elskede at flyve, og forstod derfor ikke, hvorfor jeg efter at have født min søn var nærmest i panik, når vi skulle rejse. Hanne fandt ud af, at min flyskræk var forbundet med mit nye ansvar som mor. Tidligere havde jeg jo kun haft mig selv at tage hensyn til, men hvad ville der ske med mit barn, hvis jeg ikke kom hjem til ham igen. Efter 4 behandlinger havde vi ikke blot fundet ind til sagens kerne, men også genfundet min indre balance, så jeg nu har fået min rejseglæde tilbage."
Lisbeth 38