Tandlægeskræk

HAR DU TANDLÆGESKRÆK? VIL DU GERNE AF MED DEN?

Glemmer du dine tænder, fordi du ikke tør besøge din tandlæge? Er du et rystende vrag bare ved tanken om at gå til tandlæge? Så kan NLP hjælpe dig hurtigt og sikkert, så du kan få et afslappet forhold til tandlægebesøg.

F.eks. kan et ubehageligt tandlægebesøg have sat sine spor i dit nervesystem. Disse ”spor” aktiveres ved den blotte tanke om ”tandlæge”. Det er derfor dit nervesystem, vi skal arbejde med, for at få dig til at reagere hensigtsmæssigt.

HVORDAN?

Nervesystemet kan have lagret spor af ubehagelig lyde, lugte, smerter og/eller billeder. Det er dette jeg så at sige ”nulstiller”, så dit system ikke længere er forudindtaget, når du går til tandlægen, men i stedet kan forholde dig til den behandling, der rent faktisk finder sted.

TIDSHORISONT?

Oftest kan man klare sig med en enkelt behandling a 2 timers varighed, enkelte gange kræver det en enkelt opfølgning eller to.

SAMARBEJDE MED TANDLÆGER:

Jeg samarbejder med tandlæge Marianne Lyng Kjær, Jydeholmen 1 i Vanløse

PATIENTUDTALELSE:

"Jeg havde en nåleskræk, og havde derfor svært ved at gå til tandlæge. Jeg konsulterede Hanne en enkelt gang og blev min skræk fuldstændig kvit på bare 1 behandling. Det viste sig at jeg havde et skrækbillede inden i mit system, som kom frem hver gang jeg så meget som tænkte på tandlæge. Da dette billede var væk forsvandt min skræk fuldstændig.”
Jakob gymnasieelev

Har du lyst til at få gjort noget ved dit eget problem, kontakt mig på tlf. 21452560.