Om Hanne

Jeg er uddannet fra Dansk NLP Institut (Ole Vadum Dahl), Master Practitioner samt Health Certification Training i NLP (neuro lingvistisk programmering). Jeg har 20 års erfaring I at arbejde med mennesker, såvel på individuelt plan som i grupper, og har i årenes løb udviklet helt mit eget koncept. Jeg kombinerer NLPs kommunikations- og behandlingsværktøjer med empati, intuition og spiritualitet. Det gør såvel behandling som undervisning til en oplevelse for alle parter.

Jeg supplerer løbende min oprindelige uddannelse med kurser indenfor området.

  • Egen klinik siden 1991 
  • 1993-1994 1 års studium over integreret medicinsk/pskologisk behandling af voksne astmapatienter. Projektledere speciallæge Jørgen Lund og Hanne Lund. 7 andre læger deltog i projektet, som fik opmærksomhed verden over. Såvel i NLP- som i naturvidenskabelige kredse vakte projektet opsigt p.g.a. de bemærkelsesværdige resultater.  
  • 1997 åbnede jeg sammen med speciallæge Jørgen Lund Stressklinikken med det formål at gå bag om patienternes symptomer og finde årsagen til, at de er blevet syge/stressramte. 
  • 1999 udgav jeg en CD med visualiseringsøvelser m.m. for gravide. 
  • 2003 skrev jeg sammen med speciallæge Jørgen Lund bogen ”Stress – så gør noget” 
  • 2003-2004 var jeg brevkasseskribent for BT. 
  • 2008 skrev jeg en livsfilosofisk bog, som jeg forventer bliver udgivet ult. 2008. 
  • 2009 SAB godkendt (sammenslutningen af alternative behandlere)

Jeg henter megen inspiration til mine skrivejobs fra mit øvrige arbejde som psykoterapeut og underviser. Jeg glæder mig over at kunne hjælpe andre mennesker til en bedre forståelse af de større sammenhænge i livet, og jeg er både ydmyg og taknemlig over at være vidne til resultaterne heraf.

Udbyttet af såvel behandling som kurser er at man bliver bedre til at navigere i eget liv, bliver mere bevidst om sine egne evner og behov, god til at sætte grænser, bedre til at kommunikere og derved opnår langt større selvtillid.

Kontakt mig for nærmere info på 21452560 eller info@hannelund.dk.